Proizvodni programPlinotehnika d.o.o.

Adresa proizvodnog pogona
Mile Budaka 1
35000 Slavonski Brod
U krugu Đure Đakovića

Adresa sjedišta firme:
Augustina Jarića 49A,
35000 Slavonski Brod

Tel/Fax: 035/250-730
Mobitel: 098/340-808

Politika kolačića

 

Koristeci naše online usluge, ukljucujuci aplikacije, kolacici i druge tehnologije za pracenje mogu se koristiti na razne nacine, npr. kako bi ova stranica funkcionirala, za analizu prometa ili u marketinške svrhe. Ako želite saznati više o tome što su kolacici, kako se koriste i koje su vaše opcije, molimo, procitajte više ovdje.

Što je kolacic?
Kako se kolacici koriste?
Koje su vam opcije dostupne?
 

a) Što je kolacic?
Kolacic je mala kolicina podataka koju internetska stranica sprema u pretraživacu Vašeg racunala ili na Vašem mobilnom uredaju. Takozvani "kolacici prve strane" su kolacici koje koristi tvrtka koja upravlja domenom na kojoj se kolacici koriste. Stoga su ovdje kolacici plinotehnika.hr "kolacici prve strane".

Postoji razlika izmedu privremenih i trajnih kolacica. Privremeni kolacici postoje samo dok ne zatvorite svoj pretraživac. Trajni kolacici imaju duži vijek trajanja i ne brišu se automatski kada zatvorite pretraživac. Nastojimo koristiti kolacice ili dopustiti korištenje kolacica s maksimalnim trajanjem koliko je neophodno za rad. Najviše godinu dana. Samo u iznimnim okolnostima, poput sigurnosti i kad je apsolutno neophodno, kolacic ima trajanje duže od navedenoga.

Sve ove tehnologije zajedno se u ovim Pravilima o kolacicima nazivaju "kolacici".

 

b) Kako se koriste kolacici?
Kolacici se koriste u razne svrhe. Omogucuju vam da budete prepoznati kao isti korisnik na svim stranicama unutar jednog internet portala, izmedu više internetskih stranica ili za vrijeme korištenja aplikacije.

Naša internetska stranica koriste kolacice u razne svrhe:

Tehnicki kolacici: Svojim posjetiteljima pokušavamo osigurati naprednu i jednostavnu internetsku stranicu i aplikacije koje se automatski prilagodavaju njihovim potrebama i željama. Kako bismo to postigli, koristimo tehnicke kolacice za prikazivanje našeg internet portala i ispravan rad, kao i za kreiranje Vašeg korisnickog racuna, prijavu i uredivanje postavki. Tehnicki su kolacici u potpunosti neophodni za ispravan rad naše stranice.

Funkcijski kolacici: Takoder koristimo funkcijske kolacice kako bismo zapamtili Vaše postavke i pomogli Vam u ucinkovitom i efektivnom korištenju našeg internet portala i aplikacija. Ovi funkcijski kolacici nisu neophodni za funkcioniranje naše stranice ili aplikacije, ali su zaslužni za dodatne funkcije i bolje iskustvo.

Analiticki kolacici: Ove kolacice koristimo kako bismo ustanovili kako naši korisnici koriste stranicu. Za pracenje posjecenosti koristimo Google analytics. Više o njihovim uvjetima i nacinu rada možete procitati ovdje: https://policies.google.com/?hl=hr

Takoder znaci da možemo koristiti podatke o Vašem nacinu korištenja stranice, poput broja klikova na odredenoj stranici, kretanje mišem i „skrolanje”, rijeci koje upisujete u tražilicu i tekst koji upisujete u razna polja. Koristimo analiticke kolacice kao dio kampanje oglašavanja kako bismo saznali na koji nacin korisnici upotrebljavaju našu stranicu ili aplikacije nakon što im se prikaže online oglas. To takoder može ukljucivati oglase drugih stranica.

 

c) Koje su Vam opcije dostupne?
Za više informacija o kolacicima i o njihovu upravljanju ili brisanju posjetite allaboutcookies.org i stranicu za pomoc u svom pretraživacu. U postavkama pretraživaca kao što su Firefox, Chrome, Safari ili Internet Explorer i drugih možete odrediti koje kolacice cete prihvatiti, a koje cete odbiti. Mjesto na kojemu možete pronaci postavke ovisi o vrsti Vašeg pretraživaca. Putem opcije "Pomoc" u svom pretraživacu pronadite postavke koje trebate.

Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti odredene tehnicke i/ili funkcionalne kolacice, možda necete moci koristiti odredene funkcije na našoj internetskoj stranici.

U slucaju bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima o kolacicima, molimo, pošaljite poruku elektronicke pošte na adresu info@plinotehnika.hr 

Ova Pravila o kolacicima podložna su povremenim izmjenama. Stoga redovito posjecujte ovu stranicu kako biste bili upuceni u eventualne izmjene.